17 Ağustos 2012

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant


öylesine izlenmesi makbul filmlerden kendileri, pek bir numarası yok ama akıcı. vampirinden türlü çeşit yaratığına kadar bir sürü tip var, bir sirk var falan zaten isminden de anlaşılıyor. esas oğlan kıl edici bir oyunculuğa sahip, esas kız fena değil. bunun yanında sonu tam bir son gibi değil, eh işte herşeyi ile orta düzey aile için izlemeye uygun bir film kendisi.

--- spoiler ---

.ikili film gibi mi ne çekmişler bilemedim ama filmin sonunda savaş başladı diye bıraktılar öyle, kimse ölmedi kalmadı. günü tamamen kurtarmalarından bir derece iyi bir kahramanlık öyküsü oldu tabi bu.

.zaten vampirimiz pek bıkkın bir tip, idare eder bu yönüyle. eğitim falan filan pek bir hikaye, vampir kalıbında da değiller pek ama yine de olmuş sayılır yani.

.esas kızımız kuyruklu maymun, pek bir hoş geldi niyeyse, benden kan em meselesi de herhalde onuncu kez yapılmıştır, bunu da klişe olarak alıyoruz ne yapalım.

.en iyi arkadaş rolündeki tipi hunger games'de yine arkadan vuran tip olarak gördüydük, burda da öyle olmuş. tipinde bir bozukluk var demek ki bu oğlanın neyse işte öyle geçti gitti bir film daha.

--- spoiler ---