15 Haziran 2012

Womb


günde iki tane sanyfikşın olmayan saynfikşın hayattan soğutuyor adamı. ne bileyim ağır konulara girmişler bu filmde. görüntüler pek hoş, müzik yeterli gibiydi ama film olması için bunlar yetmiyor tabi. bu işleri yapanların kafaları pek güzel herhalde. ayrıca verilecek mesaj için senaryonun inandırıcılığını sikip atıyorlar hep.

--- spoiler ---

.anasını sikiyor arkadaş. ha ana kimdir, sen kimsin diyor anasına. doğuran-bakan mıdır? dnasını paylaşan mıdır? bunu sorgulatıyor bir anlamda, bunu sorgulatmak için de çok basit bir taşıyıcı ana ve evlatlık kurumunu kullanmak yerine sevdiği adamın klonunu kendi doğurup büyütüyor. sonra da siktiriyor kendini afedersin.

.bu ne perhiz, bu ne lahana turşususu hehe. ne alakaysa bu söz de hiç olmadı buraya. neyse işte yapay ensestlik meselesi de pek saçma bir kavram. bildiğin ensest işte nesi yapay, mesele dna paylaşma meselesi mi yani? sadece yakınlıkların suistimal edilmesi-edilmemesi a... 

.eleman sahilde, uçsuz bucaksız yerde amsız kalmıyor ya o da çok acayip. tip desen tekrar diriltmeye değmez a... ama işte gönül bu ota da boka da konar hesabı gibi. ayrıca oyunculukları pek sınırlı idi. yan roller zaten toptan büyük kısmı yetersiz idi. garip belki veled en iyi oyuncusu idi, neyse öyle işte.

.allahtan sonunda bununla kalmıyor falan diyeceğim ama filmin başında aynı evde baban gitti ama beni dölledi diyordu. yani kendi çocuğundan hamile kaldı sevgili esas hanımımız eva mıydı adı neydi. daha da çarpık bir şey olamaz herhalde şu hayatta. durup da a... adem-havva muhabbeti yapmayın a... ne ademi havvası ? neandertal ile bile kırılmış insan soyu, hiç yoktan bir tür mü ortaya çıkar a... saçmalamayın. 

--- spoiler ---