24 Haziran 2012

The Disappearance of Alice Creed


üç kişi ile film yapmış ingiliz abiler. olmamış denemez tabi, senaryo ve kurguları pek hoş aslında. her boku birbirine güzel bağlamışlar. garip bir aşk muhabbeti de dönüyor dipte böyle. tek kişilik filmlere göre de pek akıcı. vakit  bolluğunda izlenesi var.

--- spoiler ---

.şu zengin babaları da hiç anlamam, evlatlık mıdır nedir hem kızına 2 milyon paund verecek kadar sever ama kızı ona paralarla geri dönmez. pek bir garip, nasıl hayırsız evlatlar varsa şu dünyada işte.

.adam gaymış bu arada. nezarethanede tanışmışlar, onu korumuş kollamış sonrası da malum. çat diye öpünce pek bir garip olduğumu itiraf etmem lazım a... noluyoruz şu eşcinsellik olayını bu kadar da çok verip nereye gideceğiz böyle bilemedim yeminle.

.sonunda fidye için kaçırılan kızımız kurtulur. bu yönüyle bile güzel yani. hareketler hızlı hızlı geçer, bir şeyler devamlı olur. pek duygusal muhabbetler de olur. garip bir aşk üçgeni anasını satayım denebilir. garip guraba işler. 2milyon paund için ananı satar mısın? sorusunu sormak istiyorum aşıklara.

--- spoiler ---