5 Ekim 2012

Blitz


gereksiz bir film, müzikleri haricinde pek bir numarası yok. jason emmi her halde bininci kez aynı rolü oynamış, aynı tip aynı kelimeler. hiç mi insan biraz değiştirelim şu adamı demez. nasıl bir manyaklık bu bilemedim. güzel kadın olmayan bir film üstelik bir de gay ile ortak oluyor falan. alttan böyle bir mesaj veriyorlar herhalde.

--- spoiler ---

.bizim sert eleman, geçmişte tanrının unuttuğu bir yerde (hehe laf güzel neyse) bilardo masası üzerinde sopa yer. bu içinde yer eder ve kendini tutuklayan polislerden başlayarak bir seri katillik mesleğine giriş yapar.

.bu kadar saçma, bu kadar kaba seri katil de görmediydik. adamı çekiçle ezip üstüne kusuyor falan. zorlamış kendini, içinde olsa olmaz öyle. neyse herhalde kaba saba çekelim demişler.

.olaylar ilerler, bunlar güya soruşturma falan yapar ama ne parmak izidir, ne bir örnektir. ne torbadır ne başka bir şey hiç görülmez. adamlar gevurca hanç dedikler bok ile buluyorlar herhalde. neyse tutuklanır eleman salınır falan.

.kirli sakallı dostumuzun (anasından karnından kirli sakallı doğmuş, süper) peşine düşer. tabi bir numara yaptıklarını fark ederiz. bunlar gey oğlan ile yerleri değiştirmişler. tekrar ağzını burnunu dağıtıp, kafasına sıkarlar ve olay biter. çözülmemiş davalara, kanun-polis devletine gönderme mi var desek. yok anam ne arar. öylesine yapmışlar işte.

--- spoiler ---