2 Ağustos 2014

Under the Skin


bu ne lan dedim, hep bilim kurgu diye izliyorum böyle filmler de yazık yani. günah olmasın diye bitirdim. sonunda ne olacağı bu kadar saçma sapan güya çok dokundurmalı meseleler için bir mihenk olacaktı, ne oldu dersiniz? hehe söylemeyeyim. son zamanlarda izlediğim en boş filmlerden, anlattığı derin anlamları sabah kahvaltısında yemek lazım. o derece saçma sapan bomboş bir şey. biri bastım kusura bakmasın Scarlett Johansson falan, ha bu arada bol bol çıplak kendisi filmde. onun oynadığını bile bilmiyordum. hemen zan altında bırakmayın adamı. müzikler de saçma sapan, bir tane düzgün yeri yok yeminle.

--- spoiler ---

.bize insan olmanın değerini, hisleri, sevgiyi falan anlatmış. uzaylı ya da bir çeşit yaratığımız insan derisini alıp kendi insan gibi piyasada takılıyormuş. tüm olay bu yani, hani ilkin garip çekimler durgun planlar falan ne olacak acaba dedirtiyor da yok yani bir şey olduğu yok.

.devamlı bir "penis" kaç penis gördüm sayamadım arkadaş nedir bu, porno desen değil, ereksiyon ile bize bir mesaj mı vermeye çalışıyor acaba abimiz merak ettirdi ya neyse çok deşmeyelim.

.karanlık odaya giriyorlar, keklik gibi sıvı bir şeyin içine ilerliyor ama uyanan yok. nasıl bir şey olduğu gram açıklanmıyor. siyah bir yaratık, beyaz odada en son (filmin en başı) kıyafetlerini soyup kendi giyiyor. çıplak kadınlar ile heyecanlı giriş ama sonrası boş.

.çok ulvi mesajları varsa da ben anlamadımsa da allah beni kahretsin diyerek sözlerimi burada bitiriyorum. yazık günah.

--- spoiler ---