17 Haziran 2012

Wrath of The Titans


clash of the titans'tan biraz daha hallice olmuş. fantastik muhabbetleri sevenler severek izler herhalde. çok absürt olan bir şey yok. fazla bir güzel hatun falan yok zaten iki dakka oturmuyorlar koşturmaca da koşturmaca. film de öyle geçip gidiyor işte. 

--- spoiler ---

.hades emmi sonunda doğru yolu buluyor bir kere o güzel. zeus ile hades babalarına baş kaldırıyor, torunları da üç silahı toparlayıp boğazından içeri dalıyor. bu sahneler ve ilk ateş püskülen yaratık sahnesinde tepesine binme planları az biraz kötü olmuş. gerisi fena değil. çok fark edilmiyor en azından.

.karakterlerimizin derinliği pek yok malesef ama yapacak bir şey de yok, fazla olay olduğu için pek bir derinlere inme gereği duyulmamış herhalde. ares babasını çalan perseus'a pek bi kızmış. o yüzden dedesinin dünyaları yıkması ve kendisine ölümsüzlük vermesine sesini çıkartmıyor gibi bir psikolojiye sahip.

.böyleyken böyle, silahları yapan emmi underworld'den gözümü ısıran vampir atası. o da pek hoş bir karakter imiş ama pek göremedik. hemen maceraya atılmak durumunda kaldı bizim takım. hemen bir takım oluşturup maceralara akmak da iyi iş tabi.

.çok kısa kısa özgür irada, tanrılara inanmanın onları var etmesi sonracığıma unutulur olmaları. ölünce yok olmaları gibi gibi bir sürü dokundurucu kısa kısa laflar var idi. eh işte idare eder ne diyelim.

--- spoiler ---