29 Ekim 2014

Akame ga Kill! s01e11:

Maddo Saientisuto o Kiru

--- spoiler ---

.bol dövüşlü bir bölüm oldu haliyle. karargahlarını basmışlardı. oradan ilkin sarışın bombaya saldırdılar. hepsi akşamdan kalmaydı ama yavaş yavaş açıldılar. tabi patron destek getirmese pek de yenemeyeceklerdi.

.iki tip geldi, bakalım nasıllar. ölenler yerine yenileri geliyor, bir sirkülasyon var yani seride hehe. bir tanesi insan imparator silahı, elemanın kol kopsada yenisi çıkıyor. biz sizin kolunuzu kestik diyemeyiz yani bu elemana. kendisi bir çok düşmanı temizledi. diğeri bir kızcağız daha numarasını görmedik.

.tatsumi pek bir varlık gösteremedi aslında. ölen kızın makasına pek duygusal yaklaştı. pembeli kızımız halleti elemanı. isimlerinin hepsini akılda tutamıyorum kusura bakmasınlar. zaten huysuz da bir kızcağız.

.akame'nin savaşları pek tatlı oluyor. her tarafından bıçak çıkan birini kesti biçti, çok açık veriyorsun diye ders vererek bitirdi. pijamaları ile adam kesmesi de çok tatlı. sonra zehrin etkisindeyken bile esas kötüye daldı hatun. çok çılgın kendisi, allah kılıncına zeval vermesin.

.nonoş bilim insanımız da hafif komikti, yaptığı işler fenaymış hakkaten. ürettiği askerler de travesti kılıklı, bir garipler. içlerine bomba bile koymuş. silahının ilk özelliği insanları etkileyen zehir imiş, ikinci özelliği de kendini dev yapması imiş. tabi bunları silah özelliğinden çok kendi çalışması gibi oldu ama ilkinde eldivenle falan etki etti. ikincisinde kendine enjekte etti.

--- spoiler ---