27 Ekim 2014

Akame ga Kill! s01e09:

Sentōkyō o Kiru

--- spoiler ---

.bu bölüm pek bir kimseyi öldürmediler. en kansız bölümdü denebilir. hikaye anlatımlarında general hatunun yapıp ettiklerini gördük, üstüne imparator silahlarını kullanan tiplerden bir birlik oluşturmaya çalışıyormuş. 4-5 kişiden oluşan bu birlik night raid'ci elemanlarımıza rakip gibi görünüyor.

.henüz güçlerini bilemiyoruz ama acayip tipler olduğu ortada. tabi içlerinden biri çıkıp yönetim hata ediyor falan der mi onu göreceğiz. köpekli kızcağızı gördük bir tek, diğerleri yeni duruyor.

.patron hatun son dövüşten kalan silahları teslim etmeye gidince yetki akame'ye geçti. yüzleri bilinmeyen üç velet de şehirde takılırken dövüş turnuvasına katıldı bizim oğlan. para kazanma amaçlı falan filan idi ama işin aslı general hatunun eş bulma meselesiydi.

.isteklerini imparator oğlana yazmış, hepsi bizim tatsumi'ye cuk oturuyordu. dövüş sonrasında da tasmayı taktı götürdü oğlanı. sonraki bölüm kurtarmaya mı gelecekler? tam bir karar çıkmadı ama şimdilik dağlara çekilecekler. akame yer bu hatunu diyorum ya bakalım ne olacak.

--- spoiler ---