23 Ekim 2014

Akame ga Kill! s01e07:

Sanbiki o Kiru - Zenpen

--- spoiler ---

.tatsumi'yi tokatlayan tokatlayana. imparator silahına normal silahla saldırıyor eleman aslında bu bile olmamalı ama gözü pek bir oğlan işte. gay ağabey araya girip kurtardı ve ders verdi derken generalini gördü ve şaşırdı. tipini göremedim ama aynı adamsa iki saat şaşıracak ama sonunda öldürecek inşallah. bir de gay'i kaybetmeyelim şimdi.

.buz manyağı general şehre girdi, parada gözü yokmuş ama aşk istiyormuş. lan ne alaka dedim de kız bir enteresan, mavi saçları kem bakışları ile ortalığı yakıyor. aslan kızımızı tuzağa düşürmeye çalıştı ama yemedi allahtan. 

.ekibimizin üzerine suç atarak onları kendilerine çekmeye çalıştılar, yönetim içinde iyi bakanlar da var mesajı verildi. devrim gerçekleşinde onları yönetime getirecek imiş. biraz makul değil sanki ama diğer açıdan gerçekçi gibi de, hani kötüyse hepsi kötüdür ve ölmelidir. hepsini öldürürsen de kim yönetecek lan bu ülkeyi?

.akame yaslı bir haldeymiş ama çaktırmıyormuş. duygusallık pek yakışmıyor, robot gibi kız olsun ama içten içe duygusal olsun. ağlı eleman ve kendisi bir köşede kaldı, şimdi olay tatsumi cephesinde patlak verdi. kimse ölmeden atlatsınlar şu görevi de asıl olay buzlu general kızda.

--- spoiler ---