15 Ağustos 2014

utopia s02e06:

episode 6

--- spoiler ---

.iyi getirdiler de beğenmedim o kadar sezon finalini. ilk sezon finali vuruculuğu yoktu. giriş kısmında dünyaları öldürecek ajanın çocuğa bakıp karbon salınımı muhabbeti yapması çok iyidi. sonra phillip abizim sözleri de iyidi orta kısımlardaki ama geriye kalanlar çok ağır aksak idi.

.bir kere jessica elemanı dakkasında harcardı. ateş etti de etti, vuramadı bir türlü. sonra ian bıçakladı öldürdü ve dünyayı böylece kurtardılar. adam ölecek hala virüsü salmaya çalışıyor falan. işte kendini adamışlık budur da ne bileyim çok basit oldu.

.becky hasta değilmişmiş, aldığı ilaçlar onu böyle yapıyormuş. buna da hiç şaşırmadık, hiç de güzel olmadı. ölse daha iyidi. öle yazdı ian kurtardı falan ama ne bileyim olmadı yani.

.tek fena olmayan kısmı wilson tipi idi. mr. rabbit kendisi oldu. böğrüne çizdi etti falan, tamam oldu herhalde. kötürüm kalmış psikopatı harcadı. üstelik tam da beni öldürmek için sebebin yok derken kafadan sıktı. asıl olayı kontrollü bir şekilde kenar mahalleleri kısırlaştırmak olacak. zaten akıl var mantık var tüm dünya yerine bir kesimini kısırlaştırmak daha mantıklı olacak. hele hele geriye sadece çingenler kalacaksa çok da fark yok yani.

.şu durumda benim anladığım sadece salgın korkusuyla bile insanları aşılayacağı idi. ama son karede 5 adet virüs tüpünü de gösterdiler. wilson kaypak bir tip, tekrar dünyaları öldürmeyi deneyebilir mi bilmiyorum ama bu serinin üçüncü sezonun olmaz artık.

.ancak arby için olabilir hehe, o da ölmedi. ölümden döndü cengaver. wilson ekibi toparladı herhalde. arby de onları kurtaracak falan filan olacak sonraki sezona. tabi sezon var mı yok mu bilmiyorum ama konular tam bu noktada kesildi.

--- spoiler ---