20 Ağustos 2014

true blood s07e09:

Love Is to Die

--- spoiler ---

.ginger'lı kısımlar olmasa hiç sevindirmeyecek bölüm oldu, insanı üzüyorlar. bu dizinin bu hale gelmesine üzülüyorum. resmen saçmalıyorlar. olacak iş değil. neymiş efendim bill sookie için ölümü seçiyormuş. ulan al başını git uzaklara. bu neyin kafası? ne saçmalıyorlar. eric'e bile hak verdiriyorlar ya yazık ediyorlar.

.bundan başka da bir şey olduğu yok zaten. hoyt jessica yeniden birleşir, jason uslu çocuk olmaya karar verir. güzel muhabbetler çevirirler iyi güzel de kendileri diyor dünyanın sonu geldi bunların derde bak. hani son falan da yok ama şu yakuzaların ne yapacağına odaklansalar. bu angut aşk hikayelerinden çıksalar yine bir derece hareket olurdu.

.yakuza abiler de fazla sert, neymiş duyulmayacakmış sookie'nin başı derde girecek de eric kurtaracak falan filan. o kadar süper vampir ama pam konusunda eli kolu bağlı, bir türlü de kurtaramıyor. her seferinde de kek gibi yakalıyorlar. insan cidden sinir oluyor.

.virüsün gidişatı, şu bu meseleleri kalacak öyle. sadece üç beş karakter etrafında ve yine allahın sookie'sini kurtarmaya dönecek mesele. üstelik bill sookie çocuk sahibi olsun diye de kendini feda ediyor. te allahım sen aklımı koru. hani ölsün gitsin de bu çok saçma.

--- spoiler ---