26 Ağustos 2014

Defiance s02e10:

Bottom of the World

--- spoiler ---

.kötü bir bölümdü, madende mahsur kalan tiplerin muhabbet etmesine deli olurum. hatta dialog içinde de konuştukça ölüyoruz muhabbeti yapmaları da inanılmaz salakçadır. yine aynı şey oldu. amanda ile aşığı madende kaldı. iki saat muhabbet de muhabbet. tam öleceklerken de nolan kurtardı. başı sonu belli, muhabbeti boktan ve saçma bir bölüm olarak kayıtlara geçirdiler.

.madem patlaması da bir bombalama eylemiymiş. madencinin salak çocuğu meselesi. daha önce de benzer salaklıklar çok olduydu. anası meselesi neydi bir türlü hatırlayamadım ama babasını tuzağa düşürmek için patlatmış. uzağa yollamak için... sonunda da emeline ulaştı ve babası onun yerine teslim oldu.

.sonra anası geldi, kimse geleceğini bilmiyor muydu yani? hapisten çıkış vakti ise babası niye bilmiyor? pek saçma oldu yani bence. biliyor da yine de çocuğu için kendini feda ettiyse ne diyeyim helal olsun abiye. terminatör anasını gördüydük de unuttum bir hayli. bir şeyler olduyu falan filan işte. neyse çok da mühim değil.

.asıl irisanın olay mühim, son kısımda ona geldiler ama fena çakma görüntüler oldu. dönüştürdüğü bazı insanları uyku moduna aldı. yer altında gemi var herhalde. güç kaynağını da yolladı. yavaştan ortalığı karıştıracak olmalılar. bakalım artık doğru düzgün yapabilseler bari.

--- spoiler ---