29 Haziran 2014

Defiance s02e02:

In My Secret Life 

--- spoiler ---

.evet tam korktuğum şekilde olabilecek en dandik haliyle devam ettirecekler gibi. nolan istemeye istemeye işine geri dönecek bölümlerin polisiye konusu olacak biraz da ayıp olmasın da genel meseleler yapacaklar ve öyle gidecek.

.yine de genel dünyanın hali hakkında biraz sohbet ettiler, oralar fena değildi tabi. daha iyisi olmasını bekliyor insan ama olmuyor bir türlü yapacak bir şey yok artık izleyebildiğimiz kadar izleyeceğiz. nolan ile rita (hehe dexter üzüldü) sonunda yatağa girdi mi? bedeliye başkanı ıssız acun kaldı mı? şimdi yürek yırtılır, adam niye izleyip duruyor bu kadını?

.irisa da zenciyi kaybetmiş onu gösterdiler. aşk meşk olmasa zaten dişimi kıracağım, derdini bir tek ona anlatacak idi o da gitti, kime ne anlatsın artık bu kız bilmiyorum. kasabada seri katle başlar babası da bunu takip eder al sana işte sezonluk konu. ayıp yahu.

.hapishaneden kaçış planı milyon kez yapılmış bir şey ya bu sefer gargara yaptırmadılar allahtan. eleman hapishanede kalırsa iyi olacak orası, evladı da ilk katlini yaptı. en pis karakter ana karakteri oldu ki dizinin en iyi karakteri olacak bu gidişle. 

--- spoiler ---