26 Mayıs 2014

Da Vinci's Demons s02e02:

The Blood of Brothers

--- spoiler ---

.dizilerin azaldığı noktada kalanlara başlamak lazım, boşluk bırakmamak lazım. ne olur ne olmaz. şimdi da vinci'nin kaldığı yerlerden devam edelim bakalım. eleman bu sefer ses yükselticisi tasarladı. sesin su dalgaları gibi hareket ettiğini yumuşak yüzeylerde emildiğini düşünüp çanak anten gibi şeyler ile lorenzo'nun sesini yansıttı.

.iyi güzel de adamın boğazı yarım kesik idi nasıl o konuşmayı yaptı orasını pek anlamadım. hadi konuşmayı yaptı, halk ne kaypakmış iki dakikada taraf değiştirdi ve adam saniyesinde sarayına döndü.

.diğer gün de hainleri astı ve olay böylece halloldu. papa mıydı neydi? baş hristiyan abimizin planları da büyük gibi diğer taraftan ama öyle saçma sapan gidecek işte belli.

.yaprakların kitabı meselesinde pek bir gelişme yok. riario aldı gemiyi gidiyor, zenci hatun ile işi pişirdi. nico yanlarında. da vinci gemi bulmak için amerigo vespucci'ye geldi. gemi çalacaklarmış. bu amerigo bizim amerigo mu bilemedim. 

.neyse işte kılıncı ikiye ayırdı verdi birini da vinci'ye kardeşimsin demiş oldu. bulduktan sonra dön dedi. artık hayırlısı ile macera olsun da biraz izlenebilir olsun şu dizi.

--- spoiler ---