19 Nisan 2014

Bates Motel s02e07:

Presumed Innocent

--- spoiler ---

.hdtv killers sunumunda kanal logosu ilk ekranı kapladıktan sonra, norman'ın sorgusu sırasında yani, sesler bir kaydı. kayış o kayış, tamı tamına 144000 mili saniye gecikme olmuş. media player classic ise yine günü kurtardı. kmplayer ses eşzamanlaması yapamadı. sanırım mkv falan olduğu için ya da belki video codec için seçtiğim şey yüzünden olabilir. neyse artık. izledim bitti.

.sperm meselesi ile bombayı patlattılar ama şerif bir şey yapmayabilir bu konuda. hem doğrudan bir bağlantı kurulabiliyor mu? buradan da bir şey çıkartabilirler. norman'a yakın vakitte hapishane yolu görünürse çok şaşırırım.

.geçen bölüm cody'nin babayı öldürmüş ve üstüne bu bölüm başına bir şey gelmeden kurtulmuştu. şimdi benzer şekilde bir gerilim yapıyorlar ki ilk sezonun sonunda fingirdek öğretmenini öldürmüştü. onun meselesi yeni yeni gündeme geliyor.

.tabi cody giderken bombayı patlatarak gitti, norma ise olayları iyi kontrol etti. eleman farkında değil bir şeyin ama şüpheleniyor. durumlar kritik hale gelince de patlayacaktır diye yapıyorlar ama işler bu noktada patlasa bizim sapık nasıl olacaktı? mutlaka kurtulacak işte hehe.

.dylan'ın başı bu (boyalı) sarı saçlı ile dertte, saçma sapan iler peşine iken karşısında durdu ve kafasına yedi bir tane. zaten ablası da eğer patron ise bunun böyle olacağını bilmeliydi, resmen ağzı burnu dağılsın diye oynuyorlar elemanla. üzülüyor insana, dizinin en düzgün karakteri yeminle. ortağı da iyi adam.

--- spoiler ---