18 Nisan 2014

Bates Motel s02e06:

Plunge

--- spoiler ---

.bu sezon işlerin gidişatının belli bir hızı var. dengeyi güzel tutturmuşlar gibi geliyor bana. norman bölüm sonunda cody'nin babasını öldürdü ya da hastanelik etti. hem de durduk yere hop diye merdivenden yuvarlandı dağ gibi adam. olay da norman'ın durumunu emma'ya söylemesi. oradan da anneye gitmesi, anne de çok çılgın ehliyetinin önüne geçmesi. sanki kitlendiğini bilmiyordu.

.dolaba saklanma sahnesi enteresan idi, çocukluğuna dönmeler falan iyidi aslında. biraz dexter'ı bile çağrıştırdı. tabi psikopatların çocukluğunda problem olmasa olmaz ama bunu pek göstermiyorlardı.

.nehirde keyif meselesindeki fevri çıkışlar da fena değildi. şimdi emma o kadar dolandı bunun peşinde bu vakitten sonra mı sevgiyi ifade edecek nedir? ya da bacısı olarak mı görüyor hehe. korumacı bir eleman, sevdiklerini koruyor falan.

.belediye meclisinde bir koltuk mudur nedir? norma bunun için uğraşıyor idi. belalı abimize gidip artık işimiz bitti dedi ama yine de belediye başkanı ile konuşmuş. herkeslerin desteği ile meclise girmiş bulundu. yan yol meselesi de devlet meselesi oldu iyice.

.dylan meselesinde işler fevkalede gidiyor gibi hehe. hem patron hem de fena olmayan bir hatunla takıldı. işlerin başına geç falan dedi de kardeşine çaktırmadan nasıl halledecek işleri onu pek anlamadım. yine de köpek seven otçu bir ablamız, iyi biriydi sanki hehe.

--- spoiler ---