5 Nisan 2014

bates motel s02e05:

The Escape Artist

--- spoiler ---

.sonraki bölüm daha heyecanlı gibi duruyor ya o kısımları seçmişlerdir herhalde. bu bölüm pek sevişmeli idi, ilkin cody ve norman seviştiler pek tatlı şekilde. sonra da bizim hasta kız ilk seksini gerçekleştirdi törenler eşliğinde.

.bu öğretmenin babası ile görüştü norma, yan yol muhabbetini çevresel etki raporu ile erteletme gibi bir imkan sundu abimiz, tekin biri olmadığını zaten anlamış olmalıydı ya polisimiz ilgili adamın ölümünü haber verince şaşırmış gibiydi. moteli için çocuğunu bile kese bu norma...

.bölümün en iyi yerleri aslında dylan ile ilgili kısımlardı. eleman bunalımlarda ölümü hiçe sayıp manyak patronunu kurtardı. hepsi iyi güzel de hastanelere düştü kimselerin haberi olmadı. norman'ı bir kere aradı ya eleman geri de dönmedi herhalde. ben sen patronunum diyen bir kadın çıktı piyasaya, üst yöneticilerden biri herhalde.

.genel konumuz norman beylerin bayılmaları ve ortalığa dehşet saçmaları olduğuna göre geçen bölümden bu bölüme geçiş biraz yumuşak kaldı diyebiliriz. cody'i pek beğendi, kim beğenmez ama annesi karşı çıktı. ilk defa annesi ile çatışacaklar anlaşılan. o yüzden kafaları mı yiyecek nedir? üstüne çok gelmeseler bari, bizim seri katilin gençlik yılları cidden sıkıntılıymış ama güzel kızları götürmüş ona şüphe yok hehe.

--- spoiler ---