19 Mart 2014

Bates Motel s02e03:

Caleb

--- spoiler ---

.dizi öyle içten içe kural dışı işler peşindeki partide kızla öpüşen bir eleman norman'ın bacağını okşamaya başlıyor. lan nolduk şimdi dedirtiyorlar. cidden ağır cinsel meseleler var bu dizide. kimse senaristleri çok ağır bir çocukluk geçirmiş hehe.

.neyse asıl bomba sonunda patladı. norma'nın abisi meselesini geçen bölüm görünce çok da şaşırmadıydım, kardeşine tecavüz ettiğini falan unuttuydum tamamen niyeyse. şimdi bölüm sonunda bu tecavüzlerin sonunda norman'ın olduğunu öğrendik de nasıl yani? aklım almadı, şimdi bunlar aynı evdeydi, küçüklerdi falan filan da norman küçük çocuk değil mi? ne ara gelip de abisini pas geçip norman'ı yapmış olabilir? evliykende mi tecavüz ediyormuş? iki kardeş de sarışın norman nasıl siyah saçlı? norman'ın abisi için deseler bak o anlaşılır olurdu ama cidden anlamadım.

.açıklayacaklardır herhalde, sonraki bölüme bu konu üzerine uzun soluklu bir konuşma bekliyoruz. norma'nın laflarına inanmaması ve olayın babasının kötü davranışlarına gelmiş olması da ayrı bir manyaklık idi. hele daha dün tanıştığı bir adama gidip para vermek de bu elemanın zekasına hakaret gibi oldu. kosta rika nere, bura nere?

.norman'a devamlı bir kız yamama peşindeler, hasta kızımız uzaklarda kaldı ve torbacı bir eleman ile takılıyor. şimdi hoş bir kızımız ile takılmasına yönelik hamleler görüyoruz da norman ahlak anlayışına uymuyor diye bu kızı keser mi? büyükleri kesiyor idi ama bakalım sezon sonuna belli olur. her sezon bir tane öldürür bu çocuk. fazlası değil...

--- spoiler ---