11 Mart 2014

Bates Motel s02e02:

Shadow of a Doubt

--- spoiler ---

.bu sezon göz yaşları bana fazla geliyor niyeyse. norman çok ağlıyor, çok kasıyor kendini sanki. önceki sezon da öyle miydi pek hatırlayamıyorum ama biraz abartılı olmuş. bir arıza var oğlanda belli ama çok kasmış kendini oyuncu olarak da sanki.

.anne karakteri de kafayı mı yedi nedir? üstüne düşmekten bir hal oldu. zaten anormal bir çocuk bir de sevgi namına üstüne düşe düşe kafayı yiyecek. zaten babası meselesi vardı. annesi aslında olayların farkında ama işte itiraf etmek istemiyor gibi bir şey.

.bu öğretmen karakterinin de düşüp kalkmadığı adam kalmamış piyasada. norman'ın öldürdüğü kadar varmış hani. bir tane eleman yakaladılar, suçu da onun üstüne atacaklar anlaşılan. onla da işi pişirmiş. iki tane uyuşturucu işindeki adamla da takıldıydı. say say bitmiyor. bir sperm daha varmış ki o da norman'ın ki ise yok artık diyeceğim.

.bradley meselesini de intihar süsü vererek hallettiler gibi, eğer kız yakalanmaz ise daha da görmeyiz herhalde. belki gizli saklı gelir diyeceğim ama kasaba ufak dakkasında yakalanır. norman'a sevgilerle bir mektup bırakıp gitti. abisi de günü kurtarmış oldu. en sağlam adam abi karakteri sanki. değer yargıları da en doğru tip o gibi. esrar işinde gerektiğinde adam öldüren bir tip en ahlaklı karakterse hehe işte öyle.

.mezarlıktaki adam öğretmenin babası imiş. daha önce onu nerede gördüydük tam hatırlayamadım ama rakip esrarcı elemanlardanmış. iki çete birbiri ile kapışacak anlaşılan. ölen adamın yerine geçen de olayları gazlıyor, bakalım bol bol adam ölecek gibi hayırlısıyla.

--- spoiler ---