24 Ekim 2013

supernatural s01e05:

Bloody Mary

--- spoiler ---

.yanlış hatırlamıyor isem bu bölümü izlememişim. genel konu namına çok ufak tefek şeyler olduğu için öyle bırakmıştım. yine benzer düşünüyorum aslında da inanılmaz bir dizi yoksunluğu ve can sıkıntısı üzerine o kadar kötü gelmiyor.

.bölümde babalarının isimlerini ağızlarına almadılar bile, sanki sonradan çekilmiş de beşinci bölüm olsun gibi yapmışlar ama buna karşın sevgili sammy oğlanının sırlarına vakıf olduk biraz, yavuklusunun öldüğü şekli rüyasında görüyormuş devamlı.

.tabi madem görüyorsun neden bir şey yapmıyorsun diye sormazlar mı adama? babası abisi, canavar uzmanı, kendisi baba mesleği bu. hazırda bildiği bir sürü şey var. annesinin ölüm şeklini hatırlamasa dahi bilgisi olmalı. tüm bu benzerlikleri birleştirip babasından neden yardım istememiş o acayibime gitti.

.bloody mary'nin de acayibine gitmiş herhalde. dünyanın en klasik korku konusunu böyle bir genel hikaye anlatmak için düzenlemişler desek, değil... çünkü devamlı klasik korkulardan gidiyorlar ve tabi bu hafiften kabak tadı veriyor insana. yine de aynadan çıkması ve kendi kendini imha etmesi o kadar kötü değildi.

--- spoiler ---