3 Aralık 2014

Akame ga Kill! s01e22:

imōto o Kiru

--- spoiler ---

.kurome'yi uğurladık. adamlar kötü karakteri bile sevdiriyor. zaten esdeath'i pek seviyoruz. kurome de ablasının onu bırakıp gittiği için çok sinirliymiş, ondan böyle olmuş. vakti zamanındaki hikayelerini dinledik. suikast birliğinde birlikte takılmışlar bir süre ama akame'nin gözler açılmış, bu işte bir yanlışlık var demiş. kurome de ölen arkadaşları hatrına böyle düşünmemiş.

.ikisi de kendine göre haklı. ikisi de birbirini seviyor ama birinin ölmesi gerekli. değişik bir kafa, tam japon kafası. konuşup anlaşamadılar. wave ve tatsumi de geldi ama aralarına girmelerine müsaade etmediler.

.öncesinde tehlike yaratığı falan çıktı, kurome'nin ik güçlü ölüsünü harcadı. akame'nin işine geldi olay aslında. ikisi birlikte tehlike yaratığını öldürüp kaldıkları yerden devam ettiler. çok da uzatmadan kurome öldü. zaten yaralıydı, akame karşısında pek bir şansı yoktu. güzelce ölmüş oldu. hüzünlü bir hadiseydi tabi. üstüne tatsumi'nin kollarında gözyaşlarına boğulması da garip oldu. akame'yi böyle görmeye alışkın değiliz. kıyamadık hiç.

.imparator ulen yanlış mı yaptım derken, şişko başbakan tekrar verdi gazı. muhteşem bir imparatorluk silahı mührünü kaldıracak imiş. artık nasıl devasa bir şey ise sonraki bölüme o geliyor gibi. silahlar büyüdükçe daha ne kadar muhteşemi gelebilir diyor insan ya göreceğiz artık.

--- spoiler ---