18 Kasım 2014

Akame ga Kill! s01e20:

Shura o Kiru

--- spoiler ---

.yahu iyi güzel de kimse bu başkomutandan haberli değil miydi? nerden çıktı bu adam? bunun karşısında nasıl bir şansı olabilirdi tatsumi'nin? intihar görevi falan mıydı? yok efendim direnişler başlamış falan diye muhabbet edeceklerine savaş gösterselerdi ya biraz. geniş çaplı bir iş olduğu yok sadece müsabaka şeklinde ilerliyor.

.devrim orduları, direnişçiler falan deniyor ama sadece bizim ekip var ki onlar da pek bir şey beceremiyor. lubbock nam-ı diğer ipli çocuk hakkın rahmetine kavuştu. yanında başbakanın çocuğunu da götürdü. öyle pek ahım şahım bir karşılaşma da olmadı.

.ölmeye de bilirdi, ailesi için direnişçilerden biri çifte ajanlık yapmış. durduk yere ölecek iken lubbock'u arkadan bıçakladı. ipler dolanmamış mıydı bunun bedenine? ipi bitirdim falan dedi ya orayı kasıtlı söylediler herhalde. tabi ipin bitmesi de biraz sinir bozucuydu. o kadar eşya yaptı iş bitmedi, şimdi kendini korurken ya da düşerken mi bitti?

.ekipteki en sevmediğim tipti, öyle çok üzülmedim ama ne bileyim daha güzel bir ölümü hak ediyordu sanki. tatsumi'nin yakalanması da pek cılız oldu. olayları geliştirelim demişler de idam midam olmayacak tabi, mümkün mü lan? olursa çok şaşırırım.

--- spoiler ---