13 Kasım 2014

Akame ga Kill! s01e19:

innen o Kiru

--- spoiler ---

.köpekli kız hakkın rahmetine kavuştu. en son kafada bombası da varmış, az daha mine'yi yanında götürüyordu ama tatsumi yetti gari, sonunda yettim artık dedi. ilkinde güçsüzdüm ikincisinde yeterince hızlı değildim. bu sefer oldum ben artık dedi de kızcağız neden bombadan koşarak kaçtı, sonra durdu düşündü falan. bir deliğe girmeliydi. en yakın bir mağara gibi bir şey işte.

.dövüşleri fena değildi, silahları geliştirmiş bu köpekli kız ama köpeği pek kullanmadı nedense. kendini yenilemesi önceki kadar iyi olamadı. mine iyi saydırdı ama sanki makaslı hatunda daha güçlü göstermişlerdi bize bu köpekliyi...

.tatsumi gereksiz bir iblisli tipi öldürdü, yıkıntıların altında kaldı da öldü mü ölmedi mi belli değil, oyalama taktiği gibi geldi. bir sizden bir bizden yapacaklar dedim ama neyse ki ekipten biri daha azalmadı.

.tarikat liderini de akame ve diğerleri halletti. bu sırada esdeath ile sevgili patron da iki çift laf etti ve ortamı terk etti. erkekliğin yüzde doksan dokuzu kaçmaktır demiş kadar oldu. artık devrim başladı allahın izniyle.

--- spoiler ---