9 Kasım 2014

Akame ga Kill! s01e18:

Oni o Kiru

--- spoiler ---

.tarikata geldik sonunda da dört tane şeytan bilmem nesi çıkardılar onları öldürmekle geçti bölüm. esas karakterlerin kapışması başka bölüme kaldı. wiki listesinde bir bölüm daha görünüyor, altyazılarda ise özel bölüme geçiş var. hikayenin ikiye bölündüğü yok ama sezon bölünmüş gibi, neden böyle yapmışlar anlamadım. bakalım artık sonraki bölüm neymiş göreceğiz.

.sevgili akame yine halletti şeytanı, pek de zorlandı denemez ama kılıncı elinden kaybedince acaba dedik, onu bile bilerek yapmış bizim kız. pek de akıllı maşallahı var. kılınç ile zehirleyerek dikkatini dağıttı, boynunu kütledi ve kuşbaşı yaptı.

.iplikçi oğlan da pek güçlüymüş, numaraları bitmiyor. ilk kaçış ve ölü numarası taktiği uyguladı. iplikler ile kalbini falan durdurabiliyormuş. sonra dikkat dağıtıp muhbir kızı kurtardı. sonra kaçıyor gibi yaparak güçlü olanı tuzağa düşürüp kalbini parçaladı. terli kız (hehe karakterlere bak) bunu yeniyor gibiydi ama attığı bıçaklar iplikliymiş, döndü sırtından öldürdü kızcağızı ve üç şeytan ölmüş oldu.

.tam arındırma işlemi sırasında haberler tarikat liderine geldi. sefasını sürmeliyim diyordu tam da abimiz. kendisi üfürükçü hoca olayını aşmış hatta adnan hoca kıvamına gelmiş, kadınlar geliyor soyunuyor falan, çılgın partiler falan da yapıyorlardır.

--- spoiler ---