4 Kasım 2014

Akame ga Kill! s01e15:

Kyōdan o Kiru

--- spoiler ---

.genel plandan bahsettiler öncelikle üstüne bikinileri bile sıkıştırdılar sonra da nihai savaş başladı. sezon bitimine az kaldı da tamamen hepsi ölmeyecek herhalde? bakalım kaç kişi ölecek dedi akame'nin kardeşi, iç sesimizi taklit ettiler herhalde.

.bir tane tarikat varmış, dini bir ayaklanma çıkartacakmış ama başındaki eleman ajanmış engel oluyormuş buna. insanları uyuşturuyormuş, sessiz tutuyormuş. ne garip adamlar anime yapıyor ama gerçek olaylardan bir sürü şey katmışlar. üstüne öldürdükleri yöneticinin başındakini sarığa benzettim fena şekilde.

.neyse karışıklık anında başbakanı öldüreceklermiş ama önce esdeath'in takımını ortadan kaldırmaları gerekiyormuş. onları da tuzak içinde tuzağa sürüklediler. takımı ikiye bölsün diye böyle yaptılar, işe yaradı ama akame'nin kardeşi güçlerini artırmış. her türlü ölüyü kontrol edebiliyormuş. dev bir tehlike yaratığının iskeleti ile karşılarına çıktı. 

.hepsi birlikte bir tek bu kızı mı öldürmeye çalışacaklar? sonunda akame öldürebilecek mi? köylü eleman ne olacak? maskeli tip zaten ölmeli artık, şu vakte kadar çok hayatta kaldı. çok kötü biri ama iyi aile babası, böyle de bir karışıklık yapıyorlar enterasan şekilde.

.bu kadar olay içine memeleri sıkıştırmaları enterasan geliyor artık. liderimizin de memelerine zoom yapıldı, geçen bölüm erkekle benzettiler diye kasıtlıydı sanki, üstüne sahilde güya gizlenme görevinde hepsi bikinili takıldı. akame bir harikaydı, anime karakterine yazılmak nasıl bir kafa bilemedim ama cidden güzel çizmişler, üstüne pek tatlı bir karakter.

--- spoiler ---