28 Ekim 2014

Akame ga Kill! s01e10:

Yūwaku o Kiru

--- spoiler ---

.buzlu kızımız pek sıcak bir şeymiş. banyolar, dekolteler falan derken tatsumi'yi baştan çıkarmaya çalıştı ama bizim oğlan çok naif olduğundan hiç oralı olmadı. yastık gibi kullandı beni dedi hehe. ikna etmeye çalışıyor kafasına göre. general lan, öyle ikna mı olur? güçlüler hayatta kalır diyor haliyle.

.akame'nin kız kardeşiymiş. kıyafetler falan da çok benzer zaten. yemek konusundan bağlantı kurdu ama kardeşlerden biri iyi biri kötü, tabi her taraf diğerini hain ve kötü ilan ediyor ya orasına yapacak bir şey yok.

.olayları yavaştan alalım dedikten sonra ava çıktılar. köylü tip ile tatsumi birlikte idi. tehlike yaratıkları saldırdı ve akame zırhı giyip kaçmaya çalıştı, bir iki dövüşten sonra görünmez olarak sıvıştı ama tam o sırada bir tane boynuzlu tehlike yaratığı geldi. akame de tam yerinde kılıncıyla daldı ve kurtuldu.

.bölüm sonunda çılgın bilim adamımız takip etmiş kendilerini. night raid'ımızın karargahı ortaya çıkmış oldu. direkt dalacak mı? esdeath'e haber salıp birlikte mi dalacaklar? göreceğiz bir dahaki bölüme artık.

--- spoiler ---