24 Ekim 2014

Akame ga Kill! s01e08:

Sanbiki o Kiru - Kōhen

--- spoiler ---

.ağabeyi kaybettik. sevgili bulat, delikanlı adammış ama sonunda zehirden gitti. ölmeyecek gibi yaptılar, bir miktar sevindik derken öldürdüler. her kapışmada biri ölecekse böyle sayıları oldukça az, yeni karakter bulmaları gerekir. bakalım ne çıkacak? esas karakterlerinin böyle ölmesi biraz game of thrones etkisi gibi gibi.

.generali sadece hayran olduğu için katılmış bu çılgın kıza. bula bula bunu söyledi ya o pek iyi olmadı. baştan iyi biri gibi tanıttılar sonra saçmaladı. tabi devlet erkanı bunu hapse atınca biraz kafa yamulmuş olabilir, kızın gelip değerini vererek hapisten çıkarması da etkili olmuştur.

.bulat abimiz halkın yanında muhteşem bir kişilik oldu açıklamaları ile... ders vere vere göçtü gitti şu dünyadan. büyük adammış vesselam. tabi  imparator silahının kullanılma aşaması aceleye getirildi. başka türlü tatsumi kurtulamazdı.

.güç açısından bulat ile kıyaslanmazdı ama tutkusuyla bunu dengelemiş oldular artık, hayır diyecek değiliz. gizli silah meselesi ve açıklamaları pek tatlı. suyu kontrolden kanı kontrole (avatar göndermesi biraz sanki), flüt ile insanları uyutmaktan şeytan çağırmaya... şeytan dediği de kendi formunu değiştirmek gibi bir şey. tatsumi zırhı ile çabucak halleti veledi, silahları da alıp karargaha dönmüştür herhalde. hayırlısı bakalım.

--- spoiler ---