21 Ekim 2014

Akame ga Kill! s01e06:

Zettai Seigi o Kiru

--- spoiler ---

.ekipten sheele'yi kaybetti. ruhu şad olsun. ölmesini pek beklemiyordum süpriz oldu. hem önceki bölümde pek de tatlıydı kendisi. en tatlıları öldürdüler. mine denen ölse bu kadar hüzünlü olmazdı. kendisini arkadaşı için feda etti.

.şimdi imparator silahını kullanan kişiyi öldürürsen olay bitiyor dedi, intikamcı kıza saldırdı, kollarını kesti. içinden silah çıktı falan filan ama en son kafa koparma darbesini yapmadan köpekcik mine'yi eline aldı öldürecekti. şu durumda aniden kafayı kesse kurtaramaz mıydı? bu bağlantıyı tam açıklamadılar. imparator silahı bir araçtır, kullanıcısını öldürürsen hemen durur beyanatı ile pek uymadı yani.

.neyse çok da deşmeyelim, ölünün arkasından konuşmak gibi olmasın. ölümler olabilir diye bizim gay oğlan da tatsumi'ye bir tane çaktı. ekipten öldürecekler bir sürü herhalde. akame'ye dokunmasınlar da gerisi mühim değil.

.daha çok imparator silahları çatışması olacak dedi sevgili lider, aman olsun gayet iyi oluyor. bölüm bir saniye durmadı. pek de güzel görüntüler vardı. köpek meselesini çok abartmışlar ama bir tatlı olmuş sorma gitsin. biyolojik temelli imparator silahları kendini yeniliyormuş, bu bilgiyi de paylaşalım.

.giriş hikayesinde, aslanlı kızımız ile tatsumi kızları fahişeye çeviren uyuşturucu çetesini çökertiverdiler. kolay halloldu mesele tabi, normal insan olunca hallediveriyorlar.

--- spoiler ---