19 Ekim 2014

Akame ga Kill! s01e04:

Teigu tsukai o Kiru

--- spoiler ---

.imparator silahları hakkında bilgi almış olduk. vakti zamanında imparator krallığının devamını sağlamak için özel maddeler ve süper ustalar ile silahlar yapmış. 48 taneymiş, yarısı kaybolmuş. bizim ekipte de liderleri hariç birer tane bulunuyormuş. özelliklerini de gördük her birinin, yavaş yavaş kullandıkça açıklarız artık.

.akame tabi en süper karakteri, buna şüphe yok. silahı da pek tatlı bir katana. tek kesikte öldüren zehirli bir kılınç imiş. fazladan özellik olsa iyi olurdu aslında, diğerlerinin daha çok özelliği var gibi ama kendisiyle kapatıyor sanki. pek güçlü bir hatun kızımız, en sevdiğine bile kılıncını çekmekte tereddüt etmiyor.

.önceki bölümdeki seri katili haklamak için yola çıktı bizim ekip, şehirde arama yaparken tatsumi'yi gözüne kestirdi. ölen kız sayo şeklinde göründü, diğerlerinin yanından ayırdı. bir müddet dövüştüler tam tatsumi'yi harcayacakken akame uçarak bir dalış meydana getirdi.

.sevgili kötümüz neden bu kadar çok konuşuyormuş? cehennemden sesler duyuyormuş da ondan. güzel laflar ediyordu tabi, öngörülü gözü de iyimiş. elli tane özelliği var maşallah. tek imparator silahı o muydu? kılınçların bir numarası yok muydu? onu bilemedim. sonunda akame öldürdü, silah da bunlara geçmiş oldu. velede de bir silah versinler gari, yoksa kendi başına ölüp gidecek. ne ara güçlenecek bakalım. gay oğlanla daha çok alıştırma yapmalılar.

--- spoiler ---