18 Ekim 2014

Akame ga Kill! s01e03:

Wadakamari o Kiru

--- spoiler ---

.başlarındaki tipin memelerini yeni fark ettim, nasıl bakıyorsam artık. hepsi şakacı bir parça, o kadar olay içinde şakalar biraz garip oluyor ama gülümsetiyor insanı. sabah uyandırmaya pembe saçlıya gidiyor, iç çamaşırları ile görüyor ve kıyamet kopuyor.

.iki adet olayımız vardı. ilkin bunların merkezlerini keşfe gelen grubu karşıladılar. el arkada koşuş basilisk'i hatırlattı bana ama koşan tipleri dakkasında harcadılar. akame'nin harcaması pek tatlıydı bu arada. gay eleman da hayli iyi gibi duruyor. pembe saçlı çok konuşuyor ama onu koruyan gözlüklü de iyi. ipli bir tip var, onu yeni fark ediyorum. onu pek gözüm tutmadı.

.neyse bu olaydan sonra niyeyse halk içine çıkıyor bizim ikisi, birini kurtarıyorlar. alışveriş yapıyorlar falan derken yeni hedef belirleniyor. başbakanın akrabalarından bir tipmiş, uzaktan sniper ile kafadan kopartıyor pembe saçlı ama dönüşte korumalardan bir tanesi yollarını kesiyor. bizim oğlan elemanı tutuyor, sana güveniyorum ateş et diyor ve öyle harcıyorlar. saçlarını kesecek kadar yakından ateş etti diye tartışırlarken de ekip bunları görüyor ve gülümsüyor.

.son sahnelerde yeni bir kötü tip geldi. süper kötülere de ihtiyaç var tabi, hani suikastçılar kötü değil mi? diye düşünülebilinir ama işte ülkedeki eşitsizliğe karşı savaşan tipler onlar. kafaları tam oturmasa da her bölüm ülkenin halinin vurgusu bunu gösteriyor. bakalım bu yeni kötünün olayı nedir.

--- spoiler ---