5 Mayıs 2014

Orphan Black s02e03:

Mingling Its Own Nature with It

--- spoiler ---

.şu ani kaza sahneleri enterasan oluyor her türlü. çerçeve dışında her an biri gelip çarpabilir tadında bir şey. belki cal dedikleri eleman geldi çarptı artık ne oldu bilmiyorum ama işler akıcı ilerliyor. ilk sezona göre daha akıcı şimdilik.

.sevgili dini liderimiz helenayı kendine bağladı. evlendi ve üreyecek. elini pisletmez falan diyordum da adam kucağında taşıdı kızı. ne verdilerse gıkını bile çıkaramadı ve bakalım hamile kalacak mı? bu çocukların neyi bu kadar özel bir de onu açıklasalar iyi olacak.

.ha o kadar özel ama ortalıkta çocuğu yalnız bırakıyor o saçma biraz. silahlı çatışma sahnesi de biraz üstün körüydü de ne olacaktı başka? leda projesi neyse oradan gizemleri açıklamaya devam edecekler herhalde. şimdilik kızını bıraktılar sarah'ı aldılar ve kaza oldu. bakalım ne olacak?

.sevgili gay karakterimizin olaylardan çıkmasını da saçma buldum. nedir yani diğer erkeği mi kabullenemedi? yanlarında olması gerekmez miydi? baştan beri buraya getirmişse ne olmuş gibi sorularımı sormak isterdim de hehe neyse sormayayım bari.

.bu eski sevgili ve kira'nın babası meselesi de iyi oldu aslında. baştan beri hiç de sormadıydık doğru düzgün ama sağlam bir baba bulmuş gibi kendine. en azından tutup adamı dolandırdıktan sonra çok da kötü davranmadı. hatta işi pişirdiler de taşırdılar bile.

.alison hikayesi ise olabildiğince saçma şekilde ilerliyor. kadını öldürdü diye düştü bayıldı. peşinde polis var falan diye takılıyorlar. dedektif kadın da sırra vakıf olacak herhalde. ne önemi varsa sanki.

--- spoiler ---